top of page

Boka er nästa teambuildning eller företagsaktivitet med oss!

Teambuilding med fokus på samarbete, kommunikation, självledarskap och stresshantering i lantlig miljö.

Tillsammans med hästar och nära naturen.

Happify Your Mind och Stall27 erbjuder unika program för er nästa företagsaktivitet.

Kommunikation och vänskap

I västvärlden har vi länge levt med en folksjukdom som sprider sig som en löpeld i alla samhällsklasser – stress. Vår vardag lugnar inte ner sig och många känner vi någon som drabbats av utmattning eller varit tvungna att byta arbete på grund av detta.

Stall27 och Happify Your Mind är övertygade om att genom att använda sig av mer holistiska och hållbara metoder för att motverka stress och ge medarbetare verktyg för att hantera sin vardag, kan många undvika att hamna i stress och lida av effekterna av dessa.

 

Stall27 och Happify Your Mind erbjuder unika lösningar för en mer hållbar vardag och ett sundare arbetsliv och vill gärna ha med er på resan mot ett hälsosammare samhälle.

 

Vi erbjuder: 

 

 • Kommunikationsövningar både med varandra och med hästarna

 • Ökad koncentration med hjälp av mindfulness, meditation och Reiki

 • Hästhantering och ridning väl anpassad efter varje deltagares vana

 • 5-kamp och kul med gårdstema

Uteritt
Undervisning i paddock

Om oss:

 

Veronika har vigt sitt liv för hästarna och ett aktivt liv tillsammans med häst. Hon driver sin egen hästgård med ridning i fokus, men jobbar aktivt med att sprida hur man jobbar med personligt ledarskap dagligen i sin verksamhet.

Maria är en erfaren meditations- och mindfulnesslärare med bakgrund inom näringslivet. Hon brinner för att hjälpa människor att hitta sitt lugn och sitt fokus för att må bra genom hela livet.

Hästintresset är det som fört ihop Veronika och Maria och genom att förstå hur alla människor kan utvecklas tillsammans med hästar för att må bättre som medarbetare men självklart även privat har de skapat unika koncept som passar vilken organisation och arbetslag som helst.

Maria och Veronika

Låt oss skräddarsy en dag fylld med aktiviteter för ditt företag och se hur era anställda blomstrar och stärker sin kommunikation, koncentration och lugn.

Ta det första steget mot ett mer sammanhållet och produktivt team genom att kontakta oss idag för att boka ert nästa företagsevent!

 

Ingen förkunskap krävs för att delta i något av eventen, vi anpassar aktiviteterna efter vilken vana och förutsättningarna som deltagarna har.

Hästarna ger så mycket glädje

Vad du kan förvänta dig 

 

Ridning för fysisk och mental avkoppling

Ridning är en fysisk aktivitet som inte bara främjar motion utan också mental avkoppling och närvaro. Några av fördelarna är:

 • Reducerad spänning och muskelspänning genom fysisk aktivitet och kontakt med naturen.

 • Förbättrat självförtroende och självkänsla genom att bemästra en ny färdighet och interagera med hästar.

 • Ökad känsla av lugn och glädje genom meningsfull och givande fritidsaktivitet.

 

Reiki för energiåterställning och balans

Reiki är en japansk metod för energihealing som syftar till att främja avslappning, balans och välbefinnande genom att använda universell livsenergi. Några av fördelarna med Reiki inkluderar:

 • Minskad stress och ångest genom främjande av inre lugn och harmoni.

 • Förbättrad sömnkvalitet och ökad energinivå.

 • Stärkt immunförsvar och snabbare återhämtning från sjukdom eller skada.

 

Mindfulness och meditation för att hantera stress

Mindfulness och meditation är effektiva verktyg för att hantera stress och öka medvetenheten om kropp och sinne. Fördelarna inkluderar:

 • Ökad koncentration och fokus på arbetsuppgifter.

 • Minskad reaktivitet mot stressiga situationer och bättre förmåga att hantera utmaningar.

 • Främjande av känslomässig stabilitet och välbefinnande.

 

Implementering på arbetsplatsen

Genom att kombinera ridning, Reiki, mindfulness och meditation kan vi skapa en holistisk strategi för stresshantering och välmående på arbetsplatsen. Genom att investera i medarbetarnas mentala och fysiska hälsa går det att främja en mer produktiv, harmonisk och lycklig arbetsmiljö för alla.

bottom of page