top of page

Privatlektioner

Privatlektioner med flexibelt upplägg som kan bokas vardagar och helger. Inga krav på tidigare erfarenhet. Du kan välja mellan att boka enskilda lektioner eller köpa ett paket med x antal lektioner till ett rabatterat pris. Välj mellan att ha en fast dag i veckan eller varannan vecka, alternativt att boka tillfällen när det passar.

Att rida privatlektion kan vara ett bra alternativ för dig som inte har möjlighet att vara med på ridskolan för att det är svårt att ha en fast dag och tid i veckan. Det är också ett bra alternativ för dig som vill utvecklas lite snabbare eller av annan anledning uppskattar samtlig tid under lektionen ägnar instruktören all tid för att utveckla dig som ryttare.

Om du köper ett paket med privatlektioner kan du själv vara med och skräddarsy utbildningsplanen. Det kan till exempel vara att du har som mål att våga galoppera, kunna rida tölt, eller våga rida ut. Då blir det målet ett genomgående tema på lektionerna. Har du inget specifikt mål följer vi utbildningstrappan som finns för ridskolan.

Privatlektioner kan bokas i paddock eller som uteritt. På uteritter går instruktören med vid sidan eller sitter till häst, beroende på ryttarens nivå och upplägg på uteritten. Det går även att boka en kombinerad lektion, där vi börjar i paddock för att sedan rida ut i slutet på lektionen.

Om ni är fler som vill rida ihop går det bra att boka som privatlektion. Även här kan ni boka separata tillfällen eller paket med x antal lektioner. Ni får då ett rabatterat pris per person, ni betalar alltså inte fullt pris om det är två personer eller fler på samma lektion. Detta kan vara ett kul upplägg för kompisar eller familjer.

PRISER

Privatlektion en person 40 minuter --- 550 kr

Privatlektion två personer 40 minuter --- 900 kr

Privatlektion egen häst 40 minuter --- 500 kr *

*pris privatlektion egen häst är om du kommer hit med din häst. Om jag åker till dig tillkommer milersättning.

PAKETPRISER EXEMPEL

Paket 5 privatlektioner ---- 2 550 kr

Paket 10 privatlektioner ---- 4 550 kr

Paket 5 privatlektioner för två personer samtidigt ---- 4 250 kr

Paket 10 privatlektioner för två personer samtidigt ---- 8 200 kr

bottom of page